Illegale migratie via Libië: over de NGO waarheid en de ECHTE waarheid

EUROPA, STOP ONMIDDELLIJK MET DE ASIELPROCEDURES VOOR ILLEGALE MIGRANTEN DIE VIA LIBIË NAAR EUROPA GESMOKKELD WORDEN  

Sinds 1 januari 2016 werden er al 217.000 gesmokkelde illegale migranten “gered” uit de zone net buiten de Libische kust.
Deels uit besparingsoverwegingen en deels om de prijs voor de overtocht naar Europa democratischer te maken worden nog bijna uitsluitend herbruikbare rubberen boten ingezet. De benzine die ze meekrijgen voor hun 600 km lange gevaarlijke tocht naar Europa reikt in realiteit tot aan de ontvangende NGO vloot van “Red de Wereld” activisten met als vlaggenschepen Aquarius en Prudence van Artsen zonder Grenzen als mega-magneten.

De waarheid volgens de NGO’s

NGO’s doen het voor alsof ze alleen maar mensen uit de zee willen redden.  In opdracht van de MRCC (Maritime Rescue Coordination Centre) worden de illegale migranten 600 km verder in één van de Italiaanse havens aan de asielcentra van de EU afgeleverd. Redden kost geld
De NGO reddingsschepen kosten hopen geld en dat geld moet via donaties opgehaald worden. Om de harten van de mensen te raken sturen alle NGO-schepen voortdurend beelden van geredde vrouwen en kinderen de wereld in. De NGO organisaties schrikken er niet voor terug om voor elke verdrinking de EU als harteloze schuldige aan te duiden. Elke “geredde” illegale migrant is uiteraard het werk van hun edelmoedige inzet.

Schermafbeelding 2017-04-18 om 12.06.08

De ECHTE waarheid

De echte waarheid is uiteraard veel genuanceerder en leunt eerder aan tegen politiek activisme en een ideologische verdraaiing van de feiten. Hieronder een kleine opsomming.

 • De positie’s van de NGO schepen worden door de mensensmokkelaars aan de bestuurders van de rubberboten doorgegeven
 • De bestuurders van de boten zijn in het bezit van satelliettelefoons waarmee ook internet kan ontvangen worden. MRCC bellen is dus niet langer nodig, ze varen gewoon naar de NGO boten toe
 • De NGO schepen wachten niet langer op de opdracht van de MRCC om een redding uit te voeren, maar gaan actief (via radars, drones en zelfs helikopters) op zoek naar rubberboten en “verwittigen” de MRCC van hun reddingsactie
 • NGO schepen bellen nu zelf de MRCC op om te melden dat ze een “niet-vaarwaardige” rubberboot ontdekt hebben en of ze toelating krijgen om de opvarenden naar Italië te brengen. MRCC kan moeilijk weigeren
 • Tijdens de laatste reddingsmissies werden er beelden verspreid waarbij minstens 5 grote rubberboten (totaal 500+ illegale migranten) in de buurt van de AZG schepen te zien waren. Dit doet het vermoeden rijzen dat de smokkelaars de rubberboten in groep de zee op sturen.
 • ’s Nachts worden op de NGO schepen grote zoeklichten ingeschakeld. Ze zijn te vergelijken met “vuurtorens” op zee.
 • Na het aan boord brengen van de illegale migranten worden de rubberboten en houten schepen niet tot zinken gebracht maar gewoon achtergelaten.  Veel van de (dure) rubberboten worden door de mensensmokkelaars opnieuw naar de kust gesleept om hergebruikt te worden

Schermafbeelding 2017-04-18 om 12.15.52

 • NGO schepen doen frequent reddingsacties in de territoriale wateren van Libië
 • Alhoewel Zarzis, Tunesië, wat bezwaarlijk als onveilig kan bestempeld worden, slechts 100 km uit de reddingszone ligt, weigeren de schepen om de illegale migranten daar naartoe te brengen. Geen enkele NGO heeft het zelfs maar geprobeerd.
 • Alle NGO’s onderschrijven de POLITIEKE EIS dat iedereen in de wereld het recht moet krijgen om asiel aan te vragen in de EU en dat de EU er moet voor zorgen dat iedereen in de wereld veilig tot aan de EU grenzen moet kunnen reizen om daar asiel aan te vragen.
 • Alhoewel de NGO’s steeds maar foto’s met vrouwen en kindjes de wereld insturen is de harde realiteit dat 73% van de illegale migranten volwassen mannen zijn. 13% zijn vrouwen en nog eens 14% zijn kinderen. De leeftijd om als kind geregistreerd te worden is -18 jaar.

Schermafbeelding 2017-04-18 om 12.12.50

 • De kans om asiel te krijgen in de EU is voor bijna 100% van de illegale migranten NIHIL ware het niet dat er zo iets bestaat als “kwetsbaren”.  Vrouwen en kinderen ontspringen de dans en hebben een zeer grote kans om op die manier asiel in de EU te verkrijgen.
 • Voor de kosten voor asielaanvraag en opvang in de EU willen de NGO’s niet opdraaien, die kost komt ten laste van de Europese belastingbetalers.
 • De asielaanvraag van meer dan 70% van de 217.000 illegale migranten werd reeds eerder verworpen of zal nog verworpen worden.
 • Vermits er (buiten Hongarije) geen gesloten kampen voor mensen die in de asielprocedure zitten bestaan, krijgen zij een papiertje om het land te verlaten. De NGO’s geven al lang niet meer thuis en laten de afgewezenen aan hun lot over.
 • Eens de door Italië afgewezen migranten letterlijk illegaal op straat staan, willen de meesten onder hen één van de 6 rijke westerse landen bereiken omdat daar vrij gul met gratis geld omgesprongen wordt. Het aannemen van meerdere identiteiten is één van de veel gebruikte trucs om de asielprocedure over te doen in verschillende landen.
 • Schrik om uitgezet te worden moeten illegale migranten niet hebben tenzij ze een zwaar misdrijf gepleegd hebben zoals verkrachting, roofoverval, moord, drugs, enz. Illegale migranten die om een andere reden dan zware misdrijven opgepakt worden krijgen een papiertje met het “bevel om binnen de 0 tot 30 dagen het grondgebied te verlaten” (variërend volgens de aard van de overtreding), wat ze uiteraard bijna nooit doen. De procureurs vervolgen niet! Sommigen worden in een bestek van enkele weken meerdere keren opgepakt zonder dat er effectief opgetreden wordt.
 • indien de asielmogelijkheden van de rijke West-Europese landen uitgeput zijn proberen velen het Verenigd Koninkrijk te bereiken. Daar is er immers nagenoeg nooit een identiteitscontrole wat het leven in illegaliteit een stuk gemakkelijker maakt.
 • Het enige wat rest voor de nog overgebleven afgewezen asielzoekers is een illegaal bestaan. Illegale migranten kunnen uitsluitend overleven met de hulp van vrienden, zwartwerk, criminaliteit, prostitutie enz.

Het mag u dus niet verbazen dat u deze mensen zowat overal in onze Europese steden kan/zal tegenkomen.

Daarom deze heel eenvoudige eis :

EUROPA, STOP ONMIDDELLIJK MET DE ASIELPROCEDURES VOOR ILLEGALE MIGRANTEN DIE VIA LIBIË NAAR EUROPA GESMOKKELD WORDEN  

3 gedachtes over “Illegale migratie via Libië: over de NGO waarheid en de ECHTE waarheid

 1. Pingback: Illegale migratie via Libië: over de NGO waarheid en de ECHTE waarheid – Fenixx.org

 2. Erg jammer dat niet veel mensen dit soort site’s bezoekt en wat verder kijkt dan hun neus lang is
  Er zijn nog zoveel mensen die het nos journaal en de nep nieuws kranten geloven dat zie je maar weer aan de verkiezings uitslagen

  Like

 3. Soms vind je dozen en matrassen op het trottoir als je in één van onze grotere steden rondloopt, dit soort migratie geeft vrijwel alle soorten van verval.
  En als we dit niet stoppen op steeds grotere schaal,hiervoor past één ding, de migratie kraan dicht als allerbelangrijkste en deportaties als dat zou kunnen van een honderdduizend illegalen+ nog een hoop criminelen en of fundamentalistische moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s