Over

Mijn-mening.com staat ook open voor uw mening. Af en toe willen mensen hun eigen visie over bepaalde onderwerpen aan anderen kenbaar maken. Deze site is een laagdrempelige methode om aan die vraag tegemoet te komen. Of het nu om 10 regels, 100 of 500 regels gaat, aarzel niet om ze op te sturen via het contact formulier.
Anonieme stukken zullen niet opgenomen worden.

Geregeld terugkerende meningen van :

Armand Vervaeck Twitter: @armandvervaeck
Aardbeving specialist (website aardbevingen) – Mechelaar – KV Mechelen – wereldreiziger – media in alle talen en vanuit alle invalshoeken – dierenvriend – pacifist – atheïst – respect voor andere meningen + motto: ‘ze kunnen mij nog heel weinig wijsmaken’.
Waarschuwing : Ik ben mij er terdege bewust van dat ik geen literair wonder ben, dat ik, alhoewel ik het probeer te voorkomen, veel vormfouten en soms fouten schrijf (ja zelfs dt fouten). Mocht u zich aan iets ergeren, laat het mij weten via een reactie, ik pas het onmiddellijk aan.

Marc Rouffaud
Marc Rouffaud, een pseudoniem, is minimaal 18 uur per dag online om het wereldnieuws te volgen. Door zijn nieuwsgierige ingesteldheid, kan hij vaak feit van fictie onderscheiden, mede door zelf op zoek te gaan naar de waarheid. Dagdagelijks houdt hij zich bezig met contra-terrorisme.

Bart De Meulenaer Twitter: @BartDeMeulenaer 
Vlaamsnationalist, gemeenteraadslid Roeselare. Fiere Westerling.